Pàgines

dilluns, 16 d’agost del 2021

De Barcelona a Pamplona passant per Logroño

Avui, dia 16, hem sortit de casa a les 09:00 direcció Logroño, acompanyats per la Sara que havia de trobar-se amb el Coco per passar uns dies amb ell en el seu poble.

Hem fet torns en la conducció entre tots tres per fer menys feixuc el viatge. Només hem parat tres cops, una a l'àrea de servei del Penedès, altra per repostar gasolina a Pina de Ebro i en una àrea de descans prop de Tudela

Hem arribat a Logroño a les 14:30 i hem anat directament a fer unes tapes al carrer Laurel mentre esperàvem al Coco i el seu germà.


En arribar a Pamplona, a l'hotel, ens hem adonat que havíem sortit un dia abans del previst i hem hagut de reservar una habitació per  aquesta nit (comencem bé, jeje).

 

Això ens ha portat a fer una petita modificació a la primera etapa que la farem en dos dies, demà anirem a Sant Joan Peu de Port i d'allà, Pau, sortirà fins Roncesvalles i demà-passat farà de Roncesvalles fins a Pamplona.

Total, que farem tres nits a Pamplona. No pregunteu perquè no fem nit a Sant Joan o Roncesvalles perquè posarieu en perill el viatge (jejeje).

Aquest vespre hem sopat a Los Gauchos, prop del carrer Estafeta.

Fins demà i bon camí.

 

 


Galeria de fotos: https://drive.google.com/drive/folders/1StNc6EbfFmbLGvtvvS9w20WZtvTpaiQN?usp=sharing










Comiat de el Camí

Avui s'ha llevat ennuvolat a Santiago. A les 8:30 hem anat caminant a fer cua per recollir la Compostelana que obrien a les 10:00 l'...