Pàgines

dimarts, 17 d’agost del 2021

L'etapa que va poguer ser i no va ser

Tal com vam decidir ahir, ens hem aixecat a una hora prudencial però no massa, i hem anat a la cafeteria de la cantonada a prendre un café amb llet i unes pastes per acabar d'espavilar.

Hem agafat el cotxe i, després d'una hora i mitja, arribem a Sant Joan Peu de Port després d'una carretera de curves, pluja, boira i un pas de frontera.

Aparquem el cotxe, treiem la bici sense la roda davantera que l'havíem tret per a què capigués sense dificultat i, oh, sorpresa! on està la roda?

 

Possibilitat primera: ens la vam deixar a Barcelona recolçada en un fanal mentre carregavem el cotxe.

Possibilitat segona (improbable): ens l'han robat.

Possibilitat tercera: ens la vam deixar a Logroño.

Total, que seguim en la linea d'ahir.

Què fem, ens tornem a Barcelona o intentem comprar una roda nova?

No ens donem per vençuts i anem a comprar una roda, però a on? Senyor Google, vostè què ens recomana? Kambo, a 34 Km. de Sant Joan. Ens arribem, ens atén un noi que parla una mica castellà, no tenen rodes per la nostra bici. Doncs, Itsasu, 4 Km. més enllà. Ens atén un noi que parla anglès, no tenen rodes per la nostra bici.

Ens tornem a Pamplona, al Decathlon tenen rodes per la nostra bici. Ens quedem.

Demà tornem al punt de partida, esperem que no hi hagin més incidències de les que no som responsables (jejeje).

Avui hem passejat pel parc Yamaguchi, perquè el tenim al costat de l'hotel, i hem sopat en el Sarría del carrer Estafeta.

Demà més.

Bon camí.

Galeria de fotos del Parc Yamaguchi de Pamplona: https://drive.google.com/file/d/1PTCl9OxFZ-6wDJNk3JsY30W0pI24vpd3/view?usp=sharing

 




Comiat de el Camí

Avui s'ha llevat ennuvolat a Santiago. A les 8:30 hem anat caminant a fer cua per recollir la Compostelana que obrien a les 10:00 l'...