Pàgines

dissabte, 28 d’agost del 2021

Comiat de el Camí

Avui s'ha llevat ennuvolat a Santiago. A les 8:30 hem anat caminant a fer cua per recollir la Compostelana que obrien a les 10:00 l'Oficina Internacional d'Acollida a el Pelegrí, no confondre amb la de Refugiats, que sembla que no existeix o el Marlaska no s'ha assabentat.
A l'arribar hi havia una cua de 298 persones davant nostre. Sort que avui obrien a les 9:00. Ens hem alternat per esmorzar.

El Pau amb la Compostelana

 

El procés és una mica complicat i has de tenir mòbil. Primer s'ha de escanejar un codi QR per omplir un formulari amb les teves dades, posar-te a la cua. Un cop dins, et donen un tiquet amb el número de tanda, a Pau li han donat el 299. Mentrestant, a fora, la cua anava creixent. Han trigat tres hores a atendre'l i li han recriminat que no hagi segellat la credencial a les sortides i a les arribades, però li han donat la Compostelana.


Mentrestant, l'Alfons ha anat a l'alberg a buscar el cotxe. Arribava a l'Oficina gairebé alhora que el Pau sortia. Sincronització es diu.


Immediatament hem sortit cap a Fisterra a mullar-nos els peus i fer-nos un homenatge.

 

Homenatge a Los Tres Golpes 
A l'arribar, el primer que hem fet és buscar un restaurant, hem acabat al Mesón Los Tres Golpes. Ens hem donat un banquet de marisc.


 

Després de l'homenatge hem anat a el far a fer-nos unes fotos i després hem baixat a la platja a remullar-nos els peus. 

Mullant-nos els peus a Fisterra
 

 

 

 

 

 

 

 

Volta a Santiago, el Pau ha vist el partit de el Chelsea, i hem sortit a sopar per no anar a dormir amb la panxa buida i hem presenciat una baralla al bar, amb intervenció de la policia i tot.


Moltes gràcies a totes i tots que ens heu seguit al blog i a les xarxes. A l'hora de fer aquesta crònica, havien 1.464 visualitzacions a l'bloc, més tots els "m'agrada" i comentaris a Facebook, les visites i retuits a Twitter, i les visites a Instagram.


En més d'una ocasió, els vostres comentaris ens han animat a continuar perquè hi ha hagut etapes molt dures per al Pau, a més d'avaries a la bici, alguna caiguda, pèrdues de l'Alfons, un ensurt a la carretera ... Però la valoració que fem és que ha valgut la pena.


Demà, de tornada a casa que esperem arribar demà passat si no ens perdem.


Bon camí 

 

Galeria de fotos:  https://drive.google.com/drive/folders/1StNc6EbfFmbLGvtvvS9w20WZtvTpaiQN?usp=sharing

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comiat de el Camí

Avui s'ha llevat ennuvolat a Santiago. A les 8:30 hem anat caminant a fer cua per recollir la Compostelana que obrien a les 10:00 l'...