Pàgines

dijous, 26 d’agost del 2021

Tot dins de la nostra normalitat

El Pau ha sortit a les 7:30 camí de Sarria per segellar la credencial perquè en Samos estava tot tancat.

Hem quedat per esmorzar a Portomarín. Alfons s'ha entretingut a Sarria per fer unes fotos i ha continuat cap al lloc de trobada. Premi, ha arribat abans que el Pau. Tot sigui dit, hi havia molts tram amb boira i, a més, es notava que ens acostàvem a Santiago perquè hi havia molta gent en el camí.


Foto de l'arribada de Pau a Portomarín. Esmorzar de bocata xoriço i el Pau no pot continuar la ruta perquè se li han pujat els bessons. Ens vam quedar una estona al poble, Pau al cotxe i Alfons fent fotos.

Donem per acabada la ruta i enfilem cap a Vila de Cruces, a la província de Pontevedra!

Teníem previst passar la nit en un alberg i dormir en lliteres però el vam canviar per un hostal a Arzúa. Resulta que l'hostal és a 20 km. De Arzúa!

Parades a Palas de Rey i Melide per fer fotos. Dinar a Arzúa, una pizza de pop.

Un cop a l'hostal, migdiada. A les 18:00, Alfons va a Arzúa a fer la bugada. A la tornada, com no, es perd. Posa al TomTom Creus, quan s'adona, li està portant a Astúries, falten 257 km per a la destinació.

Mira al mòbil, adequa la ruta, arriba a Vila de Cruces sense bateria al telèfon. El TomTom no dóna amb el carrer Soto, resulta que ha passat milers de vegades pel carrer que la creua, ja és de nit. Arriba a l'hostal a les 22:00.

Demà, Santiago. Si no ens perdem, és clar.

 

Comiat de el Camí

Avui s'ha llevat ennuvolat a Santiago. A les 8:30 hem anat caminant a fer cua per recollir la Compostelana que obrien a les 10:00 l'...