Pàgines

diumenge, 22 d’agost del 2021

De Burgos a Carrión de los Condes en 5 hores amb "paradinyes"

Com ja va sent habitual, a les 6:00 hem obert els ulls, bé, ja quasi heren dos quarts.

L’Alfons ha anat a buscar el cotxe que era al cinquè pi, hem tret la bici i, sense res a la panxa, perquè els diumenges les cafeteries obren més tard, el Pau ha sortit de Burgos, camí de Hontanas, on van quedar per trobar-se per a esmorzar.

La següent trobada ha estat a Boadilla del Camí on el Pau ha arribat abans perquè l’Alfons estaba embadocat  fent fotos en Castrojeriz, al monestir de San Antón (antic hospital del camí) i a la tomba dels Carrillo en l’església de la Virgen del Manzano.

 

Badocant amb la càmera per Frómista, el Pau truca que ja està a Carrión de los Condes. A l’Alfons l’ha donat temps de fotografiar l’esglèsia de San Martín de Tours però s’ha deixat un munt de monuments romànics pel camí.

Després de dinar han fet migdiada. El Pau s’ha quedat a l’hostal de Villalcázar de Sirga i l’Alfons ha passejat per Carrión fent fotos.

Al tornar a l’hostal, el Pau no es trobava bé, li feia mal fins les pestanyes. Després d’un paracetamol, un bany i un massatge, ha pogut anar a sopar (no come ná mi niño).


 

 

Si demà s’aixeca en condicions, farà l’etapa en bici, sinó, anirem fins a León en cotxe. 

 

Galeria de fotos: https://drive.google.com/drive/folders/110i7cF4mmujItquIwqGrBDHk0s1tTB-a?usp=sharing

 

Informació de la ruta:  https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/burgos-carrion-de-los-condes-81751463

 

Comiat de el Camí

Avui s'ha llevat ennuvolat a Santiago. A les 8:30 hem anat caminant a fer cua per recollir la Compostelana que obrien a les 10:00 l'...