Pàgines

dilluns, 2 d’agost del 2021

PRELIMINARS

En Pau portava temps, sense saber-ho, preparant-se per fer el Camí en bicicleta, fent rutes de més de 100 km i amb una certa dificultat orogràfica.

No li va costar gaire convèncer al seu pare perquè l'acompanyés amb el cotxe i així no aniria carregat durant la ruta.

Després de cercar informació sobre el Camí, va començar a preparar minuciosament les diferents etapes kilòmetre a kilòmetre, pujada a pujada, baixada a baixada, encreuaments, pobles i ciutats i li van sortir deu etapes de Sant Joan Peu de Port a Santiago de Compostel·la, amb la possibilitat d'arribar fins a Finisterre (Fisterra).

Mentre, l'Alfons anava cercant què era el més interessant per visitar a cada poble i ciutat, així com la gastronomia i on degustar-la dels llocs de final d'etapa.

En Pau va recollir la Credencial del Pelegrí al monestir de Sant Pau del Camp.

Junts van decidir de començar el Camí el 17 d'agost a Sant Joan Peu de Port (Donibane Garazi) i van començar a buscar llocs on dormir. Sortirien de Barcelona fins a Pamplona el dia 16 i d'allà, ven d'hora cap a Sant Joan en cotxe.

 

1 comentari:

Comiat de el Camí

Avui s'ha llevat ennuvolat a Santiago. A les 8:30 hem anat caminant a fer cua per recollir la Compostelana que obrien a les 10:00 l'...